Cigarettes online
2 Juin 2019 à 03h17 - 2294 vues

Bovaping ще стане лидер на пазара

Само за няколко години производителят на електронни цигари bovaping най-накрая доминира на пазара със своите устройства за различно излъчване. Търговски успех, който създаде дилема за общественото здраве на света, но продължава да се стреми към успех.

Мястото на електронната цигара за пушачи

Според научни изследвания за електронната цигара, тя не представя такава тревожна доза никотин, която е потенциално токсично вещество. Само, всички злоупотреби боли, така че превишението не е значително. Във всеки случай е сигурно, че превръщането на традиционните пушачи в цигари би могло да намали броя на случаите на рак. В същото време много родители и гимназии заявяват, че подрастващите използват бодипинг, което оставя опасения, че ново поколение е изложено на никотин, което води до пристрастяване, но не е раково. Пазарът на електронни цигари е само част от общите продажби на тютюн, но растежът му е бърз.

Цената на електронната цигара

Устройството с байпас струва по-малко от 50 евро с четири безплатни пълнители и бутилка е-течност за пакет цигари. Кутия за електронна цигара с батерии включва устройство за пълнене и патрони, съдържащи никотин, както и аромат, който предупреждава регулаторите. Те се предлагат в различни вкусове, от които да избирате. По времето, когато стартираха кампанията в социалните медии, този продукт вече стана вирусен във висшите училища.

Стартирането не беше първото на пазара, но бързо свали тютюневите гиганти, защото продава електронни цигари, използвайки различна технология. Подобно на много технологични стартиращи предприятия, растежът на този пазар нарушава архаичните индустрии, но това е законът на търговията.

Въпреки че пускането на пазара на електронни цигари онлайн е забранено от 2016 г., сайтовете, които държат пътя, остават на видимо място и увеличават потребителите.

News

  1. 8 Juil. 2019Bovaping: Новата марка vaping2320 vues