Cigarettes online
8 Juillet 2019 à 12h04 - 2320 vues

Bovaping: Новата марка vaping

BO Vaping е разработена за умния човек, който се придържа към по-добър вариант за пушене на цигари. Има дискретност и простота в затворената схема. И сега играта се присъединява дори и на потребители, които не искат ударите на никотина. За да предложи приятно изживяване при пушенето и технологично усъвършенствано устройство, BO използва рафинирана технология на никотинова сол. Марката отразява следващото поколение електронни капсули за цигари, предоставяйки разнообразие от аксесоари и повече от осем BO Caps течности.

Бързо нарастване на лидерството на марката

Марката BO бързо се превърна в лидер в индустрията за електронни цигари, с превъзходно качество на продуктите, истински европейски дизайн от висок клас и удобна за потребителя употреба, привлекателна за настоящи и потенциални потребители на електронна цигара, както и за бивши пушачи. Bovaping се гордее с дизайна и технологиите, доставени във всяко устройство. Ключовите характеристики включват дълъг живот на батерията, бързо 15-минутно време за зареждане, постоянен контрол на температурата и усъвършенстван европейски дизайн. BO осигурява както зарядно устройство, така и банка за захранване, за да поддържа клиентите си мобилни, за да направи зареждането в движение лесно.

Все по-нарастваща общност

Обществото на изпарения нараства всеки ден с толкова много нови компании, които се възползват от широките улици на глобалното хоби. Един такъв бизнес е Bovaping, френска фирма, която започна да обръща глави както на континента, така и в САЩ. Бизнесът започва в Париж, Франция и се е разпространил в цяла Европа и повечето страни в Америка, благодарение на технологичните си разработки в машините за впръскване и свързаните с тях продукти, като многобройните му варианти. И така, какво точно е Bovaping, който поставя този млад бизнес с майсторите на индустрията там?

Бо Е-цигари

Бо е-цигарата е инструмент на търговската марка на марката bovaping. В допълнение към два френски патрона за ароматна течност, тези стилни инструменти се състоят от BO изпарител. Те са сертифицирани по AFNOR, което означава, че са възможно най-безопасни и имат дори магнитно USB зарядно за лесно зареждане. Функцията за контрол на температурата на Bo E-цигарата означава, че вие, като клиент, имате пълен контрол над това как се изпарява и се предпазвате от тези неприятни сухи удари.

News

  1. 2 Juin 2019Bovaping ще стане лидер на пазара2295 vues